Leren & Werken? Het kan bij IMG!

Ontwikkel je talenten!

Een nieuwe baan, een nieuwe werkomgeving en nieuwe collega’s. Er komt veel op je af. De IMG Academy helpt jou bij deze nieuwe start. Je wordt niet zomaar in het diepe gegooid. De IMG Academy bestaat uit een online leeromgeving waarin alle kennis aangereikt wordt om succesvol te zijn in jouw nieuwe baan. Tevens volg je praktijkdagen die vooral gericht zijn op het aanleren van (nieuwe) vaardigheden. Na het afronden van de IMG Academy ontvang je jouw verdiende diploma.

Wat zijn de mogelijkheden?

Samen met jouw nieuwe werkgever bespreek je wat jouw ambities zijn en wat de kansen en mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen. Hoe hoog leg jij jouw lat?

Wat ga je leren?

De IMG Academy kent een zeer uitgebreid opleidingsprogramma die aansluit bij jouw nieuwe functie. Er is een opleidingsprogramma voor meubel- en keukenverkopers waarin je alles leert over jouw formule, verkoopvaardigheden, productkennis. Wil jij je meer richten op het geven van interieuradvies? Ook hiervoor is een speciaal opleidingstraject om klanten te helpen bij het inrichten van hun woonkamer met het daarbij behorende kleur- en materiaal advies waarbij je gebruik maakt van 2D en 3D tekeningen.

Ga je aan de slag als servicemedewerker, leidinggevende of logistiek medewerker? Ook hiervoor zijn speciale opleidingstrajecten. Alle opleidingen zijn erop gericht om jou succesvol te maken in je nieuwe baan zodat jij met plezier en vol zelfvertrouwen onze klanten kunt helpen.

Beschikbare vacatures

Locatie
Functiegroepen
Dienstverband
Branches
Functies
Merk