Ontdek onze merken

Klik op het logo voor meer informatie

Met ruim 100 aangesloten ondernemers en 8 formules is de Internationale Meubel Groep (IMG) een full service organisatie. IMG is de organisatie achter de meubelmerken IN.HOUSE, House of Dutchz en Baenks en beddenmerk Comfort Suite, maar is ook de organisatie achter de franchise formules Superkeukens, Pronto Wonen, Profijt Meubel, en Keukendepot. Samen tellen de formules ruim 150 winkels.

Onze meubelwinkels vind je door heel Nederland. Alle winkels zijn onderdeel van familiebedrijven met vaak decennialange ervaring in de woninginrichting. Alles wat ze als familiebedrijf doen, komt voort uit liefde voor interieur. Dit merk je direct bij een bezoek aan één van de winkels. Je ziet dat er veel aandacht is voor presentatie van de collectie. Je krijgt vanzelfsprekend gratis een goed interieuradvies door vakkundige verkoopmedewerkers.

Al onze winkels staan garant voor deskundig advies en een goede service. Het huis van onze klanten is voor hen immers de belangrijkste plek die er is. Het vertelt geweldige verhalen: over hen zelf, de mensen van wie ze houden en wat ze graag doen. Daarom voelen onze klanten zich thuis in onze winkels. Hier worden ze geïnspireerd door de nieuwste collecties, de laatste trends en de leukste woon ideeën.