Werken bij
Comfort Suite

Werken bij
Comfort Suite

Soms slaap je in een hotel waar je het liefst wilt blijven wonen. Waar de zachte kussens en het knisperende beddengoed je uitnodigen om je nog eens om te draaien en waar je geniet van luxe, rust en pure schoonheid. Met de bedden van Comfort Suite creëer je thuis ook dat weldadige hotelgevoel.

Comfort Suite heeft een passie voor slapen. We houden van mooi design, hebben oog voor detail en bieden comfort en luxe voor een betaalbare prijs. Met onze comfortabele lattenbodems, heerlijke matrassen en stijlvolle boxsprings word je elke dag uitgerust en ontspannen wakker. Het is zelfs mogelijk om de boxspring voor jouw droomslaapkamer helemaal zelf samen te stellen. Slapen is tenslotte heel persoonlijk. Kom je een keertje proefliggen? Wij leggen je graag in de watten!

Alle vestigingen
van Comfort Suite

WIJ ZITTEN ALTIJD IN DE BUURT

Internationale Meubel Groep (IMG) is een fullservice organisatie met acht retailformules, te weten IN.HOUSE, Comfort Suite, Superkeukens, Pronto Wonen, Profijt Meubel, House of Dutchz, Baenks en Keukendepot. Onze winkels zitten door heel Nederland, dus er is altijd een vestiging bij jou in de buurt! 

Ontdek de Academy van IMG

Goede basis voor de rest van jouw carrière

Werken bij IMG betekent werken aan je toekomst. Wij bieden diverse (interne) opleidingstrajecten en scholingsmogelijkheden. Zo houd jij je kennis up-to-date en heb je een stevige basis voor de rest van je carrière. Lees meer over onze opleidingstrajecten of bekijk direct onze vacatures.