Werken bij
Keukendepot

Werken bij
Keukendepot

In nog geen 6 jaar tijd is Keukendepot uitgegroeid tot een landelijk opererende keukenformule met 14 vestigingen verspreid door heel Nederland en een vestiging in Willemstad op Curaçao. Zowel bij de consument als binnen de branche is Keukendepot een begrip aan het worden. Met een doordacht concept biedt Keukendepot topkwaliteit inbouwkeukens aan in een prijsniveau tot circa € 4.000.

Door een op maat gemaakt automatiseringsprogramma beschikt Keukendepot over een softwarepakket waarbij het 3D keukenontwerp automatisch is gekoppeld aan een uitgebreide gespecificeerde offerte waarop alle artikelen duidelijk voor de consument staan vermeld. Door een doordachte showroompresentatie en een effectief online marketingplan heeft Keukendepot de ambitie door te groeien naar een landelijke dekking. 

Jouw toekomstige collega's
delen hun ervaringen

COLLEGA'S AAN HET WOORD

Alle vestigingen
van Keukendepot

WIJ ZITTEN ALTIJD IN DE BUURT

Internationale Meubel Groep (IMG) is een fullservice organisatie met acht retailformules, te weten IN.HOUSE, Comfort Suite, Superkeukens, Pronto Wonen, Profijt Meubel, House of Dutchz, Baenks en Keukendepot. Onze winkels zitten door heel Nederland, dus er is altijd een vestiging bij jou in de buurt! 

Ontdek de Academy van IMG

Goede basis voor de rest van jouw carrière

Werken bij IMG betekent werken aan je toekomst. Wij bieden diverse (interne) opleidingstrajecten en scholingsmogelijkheden. Zo houd jij je kennis up-to-date en heb je een stevige basis voor de rest van je carrière. Lees meer over onze opleidingstrajecten of bekijk direct onze vacatures.