Werken bij
IN.HOUSE

Werken bij
IN.HOUSE

INHOUSE is het huismerk van de Internationale Meubel Groep. INHOUSE staat voor compleet wonen, is eigenwijs trendvolgend en is in elk interieur uitstekend toe te passen. INHOUSE hanteert bovendien heel aantrekkelijke prijzen, dat maakt INHOUSE zo heerlijk compleet in comfortabel wonen.

Doordat de meubels in nauwe samenwerking met fabrikanten worden ontworpen is vaak persoonlijk maatwerk mogelijk. Onze verkoopmedewerkers denken met de klant mee om de persoonlijke wensen van onze klanten te verwerken tot meubels die exact bij onze klanten passen.  Bij aankoop van de meubels geldt, afspraak is afspraak, een gegarandeerde levertijd en vakkundige bezorging door de eigen montagediensten van onze ondernemers. Ook na levering helpen wij onze klanten graag. Mocht er onverhoopt een servicemelding zijn, dan krijgen de klanten binnen 48 uur te horen hoe we het gaan oplossen.

Maak je graag deel uit van deze dynamische organisatie? Bekijk dan onze vacatures om uit te vinden of er een leuke uitdaging voor jou tussen zit!

Alle vestigingen
van IN.HOUSE

WIJ ZITTEN ALTIJD IN DE BUURT

Internationale Meubel Groep (IMG) is een fullservice organisatie met acht retailformules, te weten IN.HOUSE, Comfort Suite, Superkeukens, Pronto Wonen, Profijt Meubel, House of Dutchz, Baenks en Keukendepot. Onze winkels zitten door heel Nederland, dus er is altijd een vestiging bij jou in de buurt! 

Ontdek de Academy van IMG

Goede basis voor de rest van jouw carrière

Werken bij IMG betekent werken aan je toekomst. Wij bieden diverse (interne) opleidingstrajecten en scholingsmogelijkheden. Zo houd jij je kennis up-to-date en heb je een stevige basis voor de rest van je carrière. Lees meer over onze opleidingstrajecten of bekijk direct onze vacatures.